28 Mart 2010 Pazar

2010 yılı burçların aşk hayatı, 2010 yılındaki burçların aşk yorumu

2010 yılı burçların aşk hayatı, 2010 yılındaki burçların aşk yorumu
http://site.mynet.com/harunyus/mynet_resimlerim/burc.gif 
Koç

Büyük değişimler yılı

Bu sene ilişkiler konusunda tarzınızı ve bütün alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Böylece ciddiye aldığınız ve önemsediğiniz kişilerle aranızda sıcak ilişkilerin doğduğunu görebilirsiniz. İdealinizdeki kişiyle karşılaşabilir geleceğe yönelik büyük beklentiler içine girebilirsiniz. İyimser duygularınızın uyanmasıyla birlikte saygın kişilerin dikkatini çekecek, çevrenizde istediğiniz etkiyi uyandırmayı başaracaksınız.

Bekâr olanlar bu yıl evlenmeyi arzu edebilir, evli olanlar çocuk sahibi olmayı isteyebilirler. Bu arada sizi zorlayacak kişilere aşık olabilir, ya da içinde bulunduğunuz koşullar yüzünden sevdiğiniz için mücadele edebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında özgürlük arzularınızın artması ile birlikte, aşk konusunda kendinizi önceki yıllardan farklı hissedecek ve yepyeni bir anlayışla ilişkilerinizi düzenleyeceksiniz.

Evli olanlar eşleri ile aralarındaki ilişkiyi sorgulayabilir ve farklı beklentiler içine girebilirler. Evli olmayanlar ise yetersiz iletişim yüzünden ilişkilerini savurganca tüketebilirler. Veya sevdiğinize eskisinden daha farklı bir biçimde yaklaşabilir, duygularınız, istekleriniz, beklentileriniz artarken aranızdaki ilişki daha heyecan verici olmaya başlayabilir.


Boğa

Yoğun istek ve tutkular sizi bekliyor!

İstek ve tutkularınızın yoğun olacağı bu yıl içinde sevdiğiniz kişiyi tamamen aklınızdan çıkarmış gibi davranabilirsiniz. Veya bir ilişki aniden başlayıp aniden bitebilir. Bu durum sizin için büyük değişimlere yol açabilir. Özellikle Nisan ayından itibaren içinizden yükselen güçlü değişim arzusunun etkisiyle size çekici gelen uzak yerlere gidebilir, tamamen yabancı bir ortamda yaşamak isteyebilirsiniz. Burada karşılaştığınız kişilerden çok etkilenebilirsiniz. Fakat yanlış kişiler ve yanlış zamanlarda yaşayacağınız ilişkiler zor durumda kalmanıza yol açabilir.

Yılın ilk döneminde devam eden ilişkilerinizle ilgili çözümlenmemiş sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilir ve sevdiğinizle aranıza mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Aranızdaki buzları eritmek istiyorsanız sorunların çözümü için gayret göstermelisiniz. Bunun için gereken fırsat Mayıs ayına kadar elinize geçecek.

Bu yıl yaratıcı fikirlerinizle son derece dikkat çekici ve etkileyici olacaksınız. Hayal gücünüz artıyor. Fakat bunları hayata geçirme konusunda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip kişiler yaratıcı duygularınızı uyandıracak ve ihtiyacınız olan değişikliği böylece gerçekleştirmeyi başaracaksınız. Sevdiğinizle ilgili beklentileriniz de artacak. Bu nedenle hırslı ve zorlayıcı bir tutum içinde bulunmaktan kaçınmanız gerekli.

İkizler

Sürpriz aşklara hazırlıklı olun!

Bu yıl aşkı ve mutluluğu çok ciddiye alacaksınız. Belki de aşkınızı kanıtlama ihtiyacı duyabilir bunu resmileştirmek isteyebilirsiniz. Aslında değişmez kurallara bağlanmak sizin için çok uygun olmasa da bu yıl kendi değişiminizi farkına varacak ve hayatınızı yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Şimdiye kadar yaşadıklarınızı düşünüp bundan sonrası için ne istediğinizi belirleyebilirsiniz. Hatta hiç olmadığınız kadar disiplinli davranabilir ve istedikleriniz için sebatla çalışabilirsiniz. Belki de artık evlenmenizin veya çocuk sahibi olmanızın zamanı geldi.

Yılın ikinci yarısında özgür aşk yaşama ihtiyacınız artıyor. Mayıs ayında sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ayın ilk yarısında seyahate veya tatile çıkmak, uzaklara gitmek isteyeceksiniz. Çıkacağınız bu yolculuklarda tanışacağınız farklı özelliklere sahip bir kişiden çok etkilenebilir ve aşık olabilirsiniz. Ancak bu kişi size çok uygun olmayabilir, mantığınıza da kulak vermelisiniz. Fakat toplum tarafından ciddiye alınan ve önemsenen birine de aşık olabilirsiniz. Bu yüzden ortaya çıkabilecek skandallara karşı tedbirli olmalısınız.

Yengeç

Sıcak ilişkiler kapınızda!

Bu yıl gözü kara bir aşık gibi davranabileceğiniz bir dönem değil. Çünkü yılın büyük bir kısmında ev ve aileyle ilgili sorumluluklarınız buna izin vermeyecek. Kontrol arzunuz yüzünden çevrenizdekilerin duyguları üzerinde tam hâkimiyet sağlamak isteyebilir ve çekiciliğinizi kanıtlamaya çalışabilirsiniz.

Yılın ilk aylarında artan tutkularınız ilişkileriniz konusunda beklentilerinizi arttırıyor. Bu devre içinde huzursuz ve gergin tavır içinde olmaktan kaçının. Ayrıca ikili ilişkilerinizde ortaya çıkan sorunları da fazla büyütmeyin.

Nisan ayından itibaren karşılaşacağınız kişilerden etkilenecek ve daha sıcak ilişkiler içine gireceksiniz. Fakat başkalarının yüzünden ilişkinizin ilerlemesi mümkün olmayabilir. Aslında harekete geçtiğiniz konularla ilgili mücadele gücünüz yüksek, sorunlardan kaçmak yerine üstüne giderek çözümleyebilirsiniz. Yılın son çeyreğinde aşık olacağınız kişiyle karşılaşabilir ve son derece romantik bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Aslan

Eski ilişkilerinizin sorunlarından kurtulacaksınız!

Bu yıl tutkularınız ve kendinize güveniniz yüksek olacak. Daha fazla dikkat çekmek isteyecek ve enerjinizle görünür olacaksınız. Özellikle yılın ilk yarısında cinsel potansiyeliniz artıyor. Güçlü istekler, heyecan verici maceralar ve yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Alışılmışın dışında heyecan verici ilişkilere girerken sonuçlarını da dikkatle hesaplamalısınız. Çünkü doğru kişiyi bulduğunuzdan veya gerçekten ne istediğinizden emin değilseniz, hayal kırıklıklarına uğramayı da hesaba katmalısınız. Bu arada çok konuşulabilir ve çevrenizdekilerin kıskançlığı ile karşılaşabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında, yurt dışı bağlantılı konular, seyahatler ve yabancı kişiler hayatınızda daha çok yer alacak. Bu ortamlarda tanıdığınız kişilerden etkilenebilir ve yeni bir maceraya adım atabilirsiniz. Yıl sonuna doğru ise gerçekten bu doğru kişi diyebileceğiniz ve her bakımdan anlaşabileceğiniz biri karşınıza çıkabilir.

Bu yıl, eski ilişkilerinizle de ilgili bir türlü kurtulamadığınız sorunlarınızdan kurtulma fırsatı bulacaksınız. Böylece ilişkiyi bitirebilir ve kanayan bir yaradan kurtulabilirsiniz. Veya açılan gedikleri tamir ederek ilişkinizi eskisinden daha sağlam bir duruma getirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında tazelenen aşkınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Başak

Önemli fırsatlar sizi bekliyor!

Bu yıl Ocak ve Haziran aylarında yaşanacak iki Güneş tutulması da sizin aşk ve mutluluk anlayışınızı etkiliyor. İçinizden yükselen değişim arzusu radikal kararlar almanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda önemli değişimlere hazırlıklı olun.

Yılın ilk yarısı hareketlenen ilişkileriniz size güzel fırsatlar sunarken, romantik ve keyifli bir dönem geçirmenizi sağlayacak. Ani ve beklenmedik karşılaşmalar heyecan uyandırabilir ve yeni aşk şansları yakalayabilirsiniz. Veya devam eden bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizle birlikte son derece sıcak ve romantik bir döneme girebilirsiniz.

Fakat yılın ikinci yarısında aniden karşılaşacağınız biri veya yaşayacağınız olaylar hayatınızı etkileyecek kararlar almanıza neden olabilir. Sahip olmaya yönelik tutkularınız hem maddi konularda hem de ilişkileriniz konusunda sizi zorlayabilir. Vereceğiniz kararlarda çok acele etmeyin. Çünkü yıl sonuna doğru şartların değiştiğini göreceksiniz. Değişen şartlar hem sizi hem de sevdiklerinizi olumlu etkileyecek.

Terazi

Aşk açısından hareketli günler kapıda!

Bu yıl hayatı daha ciddiye alıyor ve önemsenmek istiyorsunuz. Geçen yıldan beri aşk konusunda pembe hayallerinizi giderek büyüten Jüpiter bu yılın ilk ayında altıncı evinizde hareket etmeye başlayarak sizi bu hayal dünyasından uzaklaştıracak.

Günlük işlerinizin artmasıyla pembe hayaller de yerini gerçek dünyaya bırakacak. Zaten bir süredir burcunuzda hareket eden Satürn’ün kısıtlayıcı ve baskıcı etkisiyle bunalmaya başlamışken, bir de artan günlük meşguliyetleriniz sayesinde yılın ilk yarısında biraz daha zorlanabilirsiniz.

Fakat yılın ikinci yarısında beklenmedik olaylar hayatınızı değiştirebilir. Özellikle aşk açısından çok hareketli günler sizi bekliyor. Sürpriz bir şekilde başlayan ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyabilir ve resmileştirebilirsiniz. Eğer evli iseniz veya ciddi bir ilişkiniz varsa ilişkinizi daha da geliştirecek ve daha sıcak bir hale getireceksiniz.


Akrep

Hayata yepyeni bir gözle bakacaksınız!

Bu yıl hayattan daha fazla keyif almak isteyecek ve mutluluğunuzu arttıran gelişmelerle karşılaşacaksınız. Yılın ilk yarısında beklentilerinizin artması yüzünden daha çok mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Beklenmedik anlarda ortaya çıkan olaylar tepkilerinizi şiddetli bir biçimde ortaya koymanıza neden olabilir. Veya sevdiğinizin beklemediğiniz bir davranışıyla karşılaşabilir bunun karşılığını şiddetli bir biçimde verebilirsiniz. Sakin ve serinkanlı davranmaya, olayları büyütmemeye özen göstermelisiniz.

Aslında Mayıs ayından itibaren enerjinizi aşk hayatınıza ve mutluluğunuza odaklayacaksınız. Daha fazla özgürlük arayabilir ve sıra dışı bir aşk yaşamak isteyebilirsiniz. Birden bire başlayan ve sizi çok mutlu edecek bir aşkın ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Bu aşk, radikal kararlar vermenize neden olabilir. Devam eden ilişkinizi bitirebilir veya aşkınızı daha da ileri boyutlara götürebilirsiniz. Bu yıl yaşayacaklarınız hayatınıza yepyeni bir gözle bakmanızı sağlayabilir.


Yay

Sosyal ortamlara hazırlıklı olun!

Bu yıl sosyal hayatınızdaki zorunluluklar kendinizi daha fazla göstermenizi sağlayacak. Sorumluluğunu üstlendiğiniz birçok organizasyonun içinde yer alabilirsiniz. Sosyal bir gruba katılabilir ve kendiniz göstermek için çok çalışabilirsiniz. Aslında kendinizi zorunlu hissettiğiniz için yaptığınız çalışmalar size sürpriz bir aşkın kapılarını açabilir. Katıldığınız ortamlarda tanışacağınız kişilerin, takdirini toplayacak ve sıra dışı kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Kendinizi heyecanlı ve eğlenceli bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Yeni sevgilinizin sayesinde yaratıcılığınızı arttıracak hobilerle uğraşabilir ve potansiyelinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Veya sevdiğinizle birlikte yeni bir spora başlayabilirsiniz.

Özellikle yılın ikinci yarısı paylaşmanın verdiği mutlulukla son derece eğlenceli ve keyifli geçebilir. Haziran’dan itibaren Jüpiter’in size sunduğu nimetlerden bol bol faydalanmaya bakın.

Oğlak

Güç ve kararlılık sizden yana...

Bu yıl gerçekleşecek Güneş tutulmaları ilişkiler evinizi etkileyecek. Yılın büyük bir bölümünde Balık burcundaki, Jüpiter ve Uranüs’ten aldığınız olumlu etkilerle ilişkilerinizde büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Zaten bir süredir içinizden yükselen ama nedenini tam olarak anlayamadığınız duygular üzerinizde büyük bir baskı oluşturuyor olabilir. Bu baskıyla hayatınızda hemen her şeyi değiştirmek isteyebilir ve şimdiye kadar yaptığınız hiçbir şeyin sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz.

Aslında hayatın anlamını sorguladığınız bu dönemde gelişiminiz için artık ihtiyacınız olanla karşılaşacaksınız. Ama karşınıza çıkan engeller sizi biraz zorlayabilir. Bu zorluklar ilişkilerinize de yansıyacak. Fakat yılın ilk yarısında Jüpiter’in olumlu etkisiyle yapmanız gereken değişiklikleri kolayca yapabilirsiniz. Onun koruyucu enerjisi fırsatları rahatça kullanmanızı sağlayacak ve doğru kişileri bulmanıza yardım edecektir.

Bu dönemde devam eden ilişkilerinizle de ilgili en doğru kararları verebilirsiniz.. Yılın ikinci yarsında Jüpiter’in desteği azalacağı için, olayların sizi biraz daha zorlaması söz konusu olabilir. Ama bu yıl her şeyle baş edecek müthiş bir güç ve kararlılığa sahipsiniz.

Kova

Yılın ilk yarısı aşk potansiyeliniz yüksek!

Yılın ilk yarısında savaş ve aşk gezegeni Mars sizi sert etkileyecek. Mars’ın etkisiyle artan enerjiniz ve istekleriniz üzerinizde baskı yaratabilir. Eğer enerjinizi doğru kullanmazsınız öfkenizle ve hırsınızla başa çıkmanız zor olabilir. Sevdiklerinize hiç istemediğiniz halde savaş ilan edebilir, sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunabilirsiniz. Veya diğer yolu seçebilir ve Mars etkisini daha olumlu kullanabilirsiniz.

Artan beklentilerinize ve kaybettiklerinize odaklanmak yerine aşk enerjisini kendinize çekmeyi deneyin. Çünkü yılın ilk yarısı aşk potansiyeliniz yüksek olacak. Bu dönemde, öfkenize hâkim olabilirseniz şu andaki ilişkiniz veya eski ilişkilerinizle ilgili tüm sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve eski gerginliklerin yükünden kurtulun. Yılın ikinci yarısında hem aşk hem para konularında karşılaşacağınız fırsatlar artıyor. Yakın çevrenizden gelecek sürpriz fırsatlar sizi çok olumlu etkileyecek.

Balık

Yılın en şanslı burcusunuz!

Bu yılın en şanslı burcu siz olacaksınız. Yılın büyük bir bölümünde Jüpiter burcunuzda hareket edecek. Ve size her alanda büyüme ve gelişme fırsatı verecek. Bunun yanında son iki buçuk yıldır ilişkileriniz konusunda sıkan, kısıtlayan, sorumluluklar almaya zorlayan Satürn’den de bu yıl tamamıyla kurtuluyorsunuz. Eğer Satürn’ün size vermek istediği dersleri iyi çalıştıysanız, Jüpiter’in sunduğu imkânların değerini bilecek ve onları savurganca tüketmeyeceksiniz demektir.

Satürn bu yıl ilişkilerle ilgili evinizi kısa bir süreliğine de olsa tekrar ziyaret edecek ve sizi son bir sınava tabii tutacak. Nisan’dan Temmuz ayına kadar sürecek bu dönemde sizi sıkan ve üstünüzde baskı uyandıran sorunlarla tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer ilişkilerinizde tamamlanması gereken konular varsa bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Üstünüzdeki sorumlulukları tamamen atarak özgürlüğünüzü ilan edebilir veya şimdiye kadar kaçtığınız sorumluluklarınızla yüzleşebilirsiniz.

Sınavdan ödül alarak çıkmak istiyorsanız, sorunlardan kaçmak yerine yapmanız gerekeni yapmalısınız. İşte gerçek özgürlüğünüzü bundan sonra bulacaksınız.

Hiç yorum yok: