18 Mart 2010 Perşembe

El Falı : El Falına Nasıl Bakılır

El Falı : El Falına Nasıl Bakılır
EL FALI, kendinizi tanıyabilmeniz, farkında olmadığınız özelliklerinizi anlayabilmeniz için kullanabileceğiniz, kadim ve gizemli bir sanattır. Güçlü ve zayıf yanlarınızı, yeteneklerinizi ve sınırlarınızı anlamakta, kişiliğinizi geliştirmekte size yardımcı olacaktır. Elinizdeki çizgiler, kişiliğinizin ve kaderinizin aynasıdır.

Elinizin şekli, Hayat Çizgisi, Akıl Çizgisi, Kalp Çizgisi ve Kader Çizgisi, hem yaşamınızı, hem de kişiliğinizi oluşturan temel ögelerdir.
Bu gizemli sanatı kullanırken, seçimlerinizi daha çok SOL elinize göre yapmalısınız.
Elinizin şeklini bulun.

KARE EL

Çalışkan bir insansınız. Sağduyunuz ve pratik yanınız oldukça gelişkindir. Yaşama katılımda bulunmak, amaçlarınıza ulaşmak için mücadele etmek sizi korkutmaz. Düzen, kurallar ve rutin bir yaşam sizin için oldukça önemlidir. Her hangi bir kapalı ortamda bulunmak yerine, açık havada ya da bağımsız olabileceğiniz bir şekilde çalışmak daha başarılı olmanıza yardım eder. İş yaşamınızda kuralların dışına çıkmamayı tercih edersiniz. Hayal gücünüzü ve yaratıclığınızı geliştirmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

KONİK EL


Duygusal yanınızın çok gelişkin olduğunu söylemek gerekir. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz son derece zengindir. Yaşamınızda çeşitliliğe duyduğunuz ihtiyaç, kişiliğinizde adaptasyon yeteneği canlılık ve yüksek motivasyon olarak kendini gösterir. Rutin ve düzenden pek hoşlanmazsınız. Sezgilerinizin gücü, size söylenmeyenleri bile anlamanıza izin verir. Organizasyon gücünüz çok yüksek olmasına karşın, konsantrasyon gücünüzdeki zayıflıklar problem yaşamanıza neden olabilir.

Hiç yorum yok: